Alutec premium

Nyt premium-tason lasitus kesäksi!

Premium-​lasituksen ja verhojen avulla saat luotua terassistasi täydellisen rauhoittumispaikan, jossa arjen kiireet ja häly unohtuvat. Alutec Premium -​terassilasitus tekee terassistasi kotisi houkuttelevimman paikan!

Premium-​lasitus on todella tiivis ja tukeva, vaikka sen profiilit ovat tyylikkäät ja sirot. Lasitus suojaa terassia tehokkaasti siitepölyltä, roskilta ja sateelta. Terassista on mahdollista nauttia rauhassa itikoilta ja liikenteen melulta. Saumattomasti lasituksen kanssa toimivat verhot tarjoavat puolestaan suojaa katseilta sekä auringolta.

Täysin uudenlainen pystypuitteellinen Alutec Premium -​terassilasitus tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tyylikkyyttä, käytännöllisyyttä sekä vaivatonta näkösuojaa ja varjostusta. Voit keskittyä nauttimaan Premium-​tason terassielämästä säästä riippumatta.

Puitteellisessa Premium-​terassilasituksessa on ainutlaatuinen ratkaisu, jossa jokaisessa lasielementissä on oma verho. Erillisen verhojen säädön voi unohtaa, koska lasielementtejä liu’uttaessa tai kulkuväyläksi avatessa verhot liikkuvat kunkin lasielementin mukana.

Ainoa laatuaan

Alutec Premium -​lasitusratkaisu on markkinoiden ainoa terassilasitus, joka mahdollistaa verhojen asennuksen integroidusti puitteelliseen lasitukseen varmistaen miellyttävän käytön.